Baggerequipment

Wij leveren alles op het gebied voor Cutterdredgers en Hopperdredgers. Met als specialiteit de slijtvaste delen en spare parts.
O
ok betreffende het hydrauliek systeem hebben wij specialisten.

Elektrotechniek

Onze elektrotechnische afdeling bestaat uit jonge engineers die de laatste technieken op het gebied van elektronica beheersen.
Met als specialiteit hydrauliek en vrachtwagen stuursystemen.

Elektrische Laadpalen

Snelle installatie laadpalen voor vaste prijzen bij u thuis of op bedrijfslokaties.

Klik hier voor meer informatie.

Engineering

Breeman International Supplies heeft zijn eigen engineering afdeling.
Onze engineers bedenken, ontwikkelen, tekenen en berekenen eenvoudige en complexe oplossingen, zowel voor Breeman als voor onze klanten.
6 5 4 3 2 1

Grijperbouw

Door onze jarenlange expertise bij de bulk overslag bedrijven in de Europoort en Botlek kunnen wij “state of the art” nieuwe grijpers en shovel bakken bouwen.
Natuurlijk kunt u ook voor de reparatie hiervan bij ons terecht. Door doordachte modificaties met de juiste slijtvaste materialen worden uw grijpers weer als nieuw.

Hydrauliek

De combinatie van hydrauliek en metaal ligt onvermijdelijk dichtbij elkaar. In de loop van de jaren heeft Breeman International Supplies zich ontwikkeld tot een specialist op het gebied van hydraulische toepassingen. Het aantal mogelijkheden is enorm.
Hydrauliek van Breeman worden gebruikt in o.a. stuursystemen, cilinders, meerdere pompen en generatoren en voor het tillen van frames.
1 2
3 4

Hydraulische cilinders

Cilinders in elk gewenst formaat en uitvoering zijn al eens door ons gemaakt.
Door onze ervaring in Bagger, bulk overslag en zware aluminium industrie weten wij waar we over praten.

Periodieke onderhoud

Wij hebben een eigen onderhoudsdienst uiteraard VCA en ISO gecertificeerd.
Van een aantal gerenommeerde bedrijven hebben wij het onderhoud van de installaties in beheer met onder andere een 24 uurs service dienst.
De modificaties en reparaties kunnen dus “on site ”gedaan worden.

Wals en zetwerk

Wij zijn in het bezit van 2 platenwalsen en een grote hydraulische pers. Hiermee kunnen onder andere pijpstukken, pijpsegmenten(voor o.a. spudpalen), dubbelplaten, schalen, concentrische verloopstukken en excentrische verloopstukken gemaakt worden.
Wals 1: Lengte van de wals 2.500 meter. Diameter walsrol 360 mm.
Wals 2: Lengte van de wals 3.650 meter. Diameter walsrol 450 mm.

Werk op locatie

Breeman International Supplies bied onderhoud en reparatie aan bij klanten door eigen medewerkers.
Alle medewerkers zijn VCA VOL, Forklift en Scissor Lift gecertificeerd. Deze gespecialiseerde medewerkers installeren de producten en werken met de geproduceerde en geleverde producten door Breeman International Supplies.

Ook bieden wij een volledig onderhoudspakket aan. Onze medewerkers zijn dan 24 uur per dag beschikbaar voor onderhoud, installatie en reparatie. Op basis van een vooraf opgesteld onderhoudsschema en door middel van open calculatie, worden alle mogelijke onderhoudswerkzaamheden geanalyseerd en vervuld. Vanwege de efficiënte uitwisseling van arbeidskrachten met de verschillende deskundigheid, creëert Breeman International Supplies een enorme kostenbesparingen voor de klant. Onderhoud en reparatie gebeurt zowel “off site” als “on site”. De brede expertise van onze werknemers binnen uw branche garanderen een volledige integratie met uw eigen reguliere activiteiten.